Wat was de bruiloft van Ronald & Ellen leeeeuk! Als eerste ging ik langs bij Ronald. De laatste voorbereidingen legde ik vast op beeld. Hoe tof is zijn pak, groen! Daarna vertrok ik richting het huis van Ellen. Willemijn had het kapsel van Ellen prachtig gedaan en het was tijd om dé jurk aan te gaan doen. Haar moeder en zus hielpen bij het dichtmaken van de knoopjes, wat een prachtige jurk he!? En daar was eindelijk het moment; de eerste ontmoeting. Wat een geweldige eerste ontmoeting had dit lieve stel! En of Ronald zijn bruid mooi vond? Dat was wel duidelijk, hij werd er emotioneel van!

   Toen was het tijd voor de foto’s. We begonnen bij het Energiehuis in Dordrecht, een super leuke binnen locatie! Daarna hebben we buiten nog wat foto’s gemaakt bij Villa Augustus, ook zo’n heerlijke locatie! Na het foto moment gingen we naar het stadhuis in Dordrecht voor de ceremonie. Na de ceremonie gingen we naar de kerk om te lunchen. Onder de kerkdienst ben ik alvast naar de feestlocatie gegaan om de bedank foto’s en ouderboekjes te maken. Onderwijl kwam Gebakkerij langs om de taart klaar te zetten. Na de kerkdienst was het tijd voor het aansnijden van de taart en daarna zat het er voor mij alweer (helaas) op!

   Kapsel: Mijn hairstyling / Jurk: Taft & Tule / Bloemen: Bloemen met liefde / Taart: Gebakkerij / Feest locatie: Mereveld Utrecht

   SHARE
   COMMENTS