Ohhh wat was dit een leuke shoot om te doen! Op 27 april kreeg ik een berichtje van Pieter. Ze hadden al eerder voor mijn lens gestaan en wilde graag weer een fotoshoot bij mij boeken. Maar niet zomaar eentje, Pieter wilde Leona ten huwelijk vragen! Al snel besloten we om Anne-José van Weddingplanner by Anne in te schakelen om Pieter te helpen bij het regelen van het aanzoek. De ring werd uitgekozen, die op de dag van het aanzoek werd geleverd ??, en de styling werd ook geregeld. Pieter wist Leona met een smoes mee op pad te nemen, ze zouden naar een vriend van Pieter gaan op de camping. Doe wel een mooi jurkje aan hor want hij is pas jarig geweest en dat vieren we nog een klein beetje. Leona snapte er niets van! Onderweg moest Pieter nog even tanken, het duurde alleen wel een beetje lang. Hij was te vroeg ? En toen ineens was daar een blinddoek. Met een blinddoek voor nam hij Leona mee de duinen op en ging op 1 knie. En ja… SHE SAID YES!

   Lieve Pieter & Leona, gefeliciteerd met jullie verloving! Bedankt dat ik bij dit speciale moment aanwezig mocht zijn! ❤️?

   & lieve Anne-José, jij ook onwijs bedankt voor het regelen en stylen! Je bent een topper in je werk, je regelt alles tot in de puntjes!

   SHARE
   COMMENTS