Op 4 juni was het eindelijk dan zover; de grote dag van Jacco & Lisan! Mijn dag begon bij Jacco thuis in Lunteren. Zijn moeder hielp hem bij de laatste voorbereidingen. Na een half uurtje ging ik naar Lisan. Het kapsel werd afgemaakt en daarna de visagie. Toen het tijd was om dé jurk aan te doen kwamen we tot een minder leuke conclusie; de rits van dé jurk was stuk! De coupeuse werd gebeld en na even wachten had Lisan dan toch haar prachtige jurk aan.

   Toen Jacco & Lisan elkaar ontmoette keek Lisan als eerste naar…? Jacco zijn schoenen! Waren het gesp schoenen? Dan mocht hij ze uit doen want dat vond ze niet zo mooi. Oeps, wat had hij aan? Gesp schoenen! En ze vond het nog mooi ook! 😉

   We maakten foto’s in Barneveld, wat een mooie locatie he?! ? Na het foto moment reden we langs Lisan haar werk en de opa’s en oma’s. Ivm privacy houden we deze foto’s offline. Toen we terug kwamen bij Lisan haar huis stond er een heerlijke taart voor ze klaar. Ze sneden hem samen aan. Na de koffie en taart was het tijd voor de ceremonie. Eindelijk waren ze dan officieel getrouwd! Na de ceremonie gingen we groepsfoto’s maken bij kasteel de Schaffelaar.

   Lieve Jacco & Lisan, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

   SHARE
   COMMENTS