Op 20.03.2020 was het dan eindelijk zover; de grote dag van Eimert & Bianca. Wat was het allemaal spannend of deze bruiloft nog door kon gaan! Met aanpassingen en maatregelen mocht dit lieve stel gelukkig toch trouwen.

   Als eerste kwam ik bij Bianca. Hanna van Hair by H had een práchtig kapsel gemaakt bij Bianca. De moeder van Bianca hielp haar bij het aantrekken van de trouwjurk. De laatste voorbereidingen werden beneden in de huiskamer gedaan. Hierna ging ik nog even langs bij Eimert thuis om zijn vertrek te fotograferen. Er stond een waanzinnig mooie trouwauto klaar! ? Eimert ging nog even op de foto met alle mensen die thuis waren en stapte toen in de auto op weg naar Bianca. Toen het tijd was voor de ontmoeting hadden Bianca en haar moeder een verrassing in petto; moeders zou hem eerst eens flink foppen! Nou dat kon hij wel waarderen ? Na een mooie ontmoeting zijn we naar de Biesbosch gegaan voor de reportage. Wat een prachtige omgeving he!? Na een tijdje stapte we weer in de auto (het paste maar net ?) maar stopte we toch nog heel even. Eimert had namelijk nog een verrassing voor Bianca… ? Na het fotomoment volgde de ceremonie en na de ceremonie zijn we naar de kerk gegaan om de rest van de dag te vieren.

   *Ook al mocht er op 20.03.2020 gewoon nog getrouwd worden heb ik toch besloten om niet alle foto’s van deze bruiloft te delen. Dit om mede-ondernemers uit voorzorg te beschermen.

   SHARE
   COMMENTS