Op 11 juni was het dan eindelijk zover; de grote dag van André & Anne-Ruth. Heel anders dan vooraf gepland en gehoopt, maar toch maakte dit stel er een mooie dag van!

   Omdat het vervolg van deze bruiloft later is begon ik de dag bij André in Capelle aan den IJssel. Na de laatste voorbereidingen was het tijd om de trouwauto voor deze dag te bewonderen. Anne-Ruth had als verrassing een Tesla voor vandaag geregeld. Na een goede uitleg over de auto gingen we op naar Nunspeet. Bij aankomst regende het flink. Na een mooie ontmoeting onder de overkapping bij de voordeur was het tijd voor de ceremonie. De ceremonie was in Elburg. Wat een gezellige locatie he! ? Na de ceremonie was er een kleine verrassing; alle mensen die niet aanwezig konden zijn op de bruiloft hadden een videoboodschap opgestuurd. Na deze mooie verrassing stond de volgende verrassing klaar; vriendinnen van Anne-Ruth hadden buiten een mooie haag gevormd om het bruidspaar op te wachten. Net voor we naar de kerk reden maakten we heel snel (lees: 3 minuten ?) even wat foto’s in de binnentuin.

   Bekijk snel de foto’s van het eerste deel van de bruiloft; ik kan niet wachten op deel 2! ? Lieve André & Anne-Ruth, tot snel!

   SHARE
   COMMENTS