14.02.2020 – Eindelijk was het dan zover! ? De bruiloft van Arjen & Mariëlle! Een hele spannende dag voor mij, want ik was niet alleen fotograaf maar ook daggast! Mariëlle is vanaf het voortgezet onderwijs al een vriendin van mij. Mijn collega fotograaf Nicolette ging deze dag met mij mee, onwijs bedankt Nicolette! Het was heel gezellig ?

   Om 6.30u was ik bij Mariëlle aanwezig. Leonie maakte weer een prachtig bruidskapsel en daarna ging dé jurk aan! Ik wilde de jurk vooraf niet zien zodat er nog verrassingen waren op de dag zelf. Net voor Mariëlle d’r jurk aan ging doen zocht ik naar een mooie plek waar we een foto konden maken van haar jurk. Buiten was het nog donker, dus dat was geen optie. De trap leek me een mooie plek maar er was net onvoldoende ruimte. Wat doe je dan? Een slaapkamerdeur open en vanuit daar een foto maken. Doe ik die deur open en raad eens wat daar hing….? DE jurk! ?? Ohh zo dom! Na een prachtige ontmoeting zijn we naar Zaltbommel gegaan voor de foto’s. Het was buiten enorm koud, dus we maakten ook foto’s in de grote kerk van Zaltbommel. Na het fotomoment gingen we naar het oude raadhuis voor de ceremonie. Aansluitend hadden we de lunch en gingen we naar de kerk. De zus van Mariëlle heeft de kerkdienst begeleid op het orgel, daar moesten natuurlijk even foto’s van gemaakt worden. Na de kerkdienst gingen we naar de Duikenburg. Bij aankomst stond er een prachtige bruidstaart voor ons klaar in de kas en daarna gingen we aan het diner. En nu (voor mij) het bijzonderste van deze bruiloft; er was geen receptie. En eerlijk is eerlijk; ik kan het iedereen aanraden! Wat was het een heerlijk ontspannen bruiloft! Het bruidspaar heeft heel de dag de tijd voor de daggasten, zo tof! Nou, mijn verhaal is alweer veel te lang geworden! Ga maar snel foto’s bekijken, dat is veel leuker! ?

   RCMotions heeft de bruiloft van Arjen & Marielle op video vastgelegd; bekijk hier hun Same day edit!

   SHARE
   COMMENTS